fannythenanny

Blogg om mitt år som Au pair i Texas

Lite allt möjligt

Publicerad 2013-12-30 01:35:24 i Allmänt,

Så jag jobbade hela veckan, kändes hyfsat jobbigt speciellt med tanke på att jag bodde i barnens rum medan farmorn och farfarn var här, jag bodde ju verkligen exakt i det rum jag arbetade.
   Fredagen kom och ingen hade svarat på om de hade lust att hitta på nått så jag var förberedd på en kväll hemma. Men det blev inte aktuellt då Emelie skickade och frågade om jag ville med dem ut och äta, om en timme så behövde köra om en halvtimme.... Tänkte först skita i det men Tiffany och Randy skulle ha gäster och kände verkligen att jag behövde göra något så jag stressade i tio minuter och hoppade in i Randys UNDERBARA bil, asså gud vad jag älskar den bilen! Vill bara köra den hela tiden. 
   Efter att ha fått reda på att vi skulle äta på mopac, sa jag det till Randy som svarade att det var ju motorvägen... Jaha, frågade tjejerna vad restaurangen hette på vilket Helena svarade "Ja det är the highway ja :)" otroligt hjälpsamt där. Hade dock adressen men när jag kom fram visade det sig att det var ett område med typ tjugo olika butiker och restauranger. Ringde Emelie som kom ut och mötte mig, vi skulle äta på Hopdaddys som visade sig vara en restaurang känd för att ha Austins godaste hamburgare, vilket syntes på den flera meter långa kön utanför, elit som man är kunde man bara vinka och gå förbi kön och kila in till bordet där brudarna väntade. Riktigt trevligt! 
För att inte tala om hamburgaren, jag menar gud. Gud. Den var helt okej. Nej den var oslagbar. 
  Åkte hem och var hemma vid tio, tog ett långt bad och gick och la mig. På lördagen hade jag inte heller några planer men då ville Emelie och Helena åka skridskor så blev att göra det, också sjukt kul! Käkade sjukt god Döner kebab(som stavas kebap, kunde inte uttala det någonstans).
   Begav mig hemåt tack vare den underbart snälla Emelie som skjutsade mig, var hemma ca en timme innan jag blev hämtad av Colton, Mayas pojkvän, för att äntligen se the hobbit!! Han kom en kvart innan filmen började och Maya skulle möta oss där, jag fattade ingenting haha men vi kom i tid. Fick dock sämsta platserna, längst fram, på ett sätt var det som 3D men det gav mig enormt ont i nacken så har spenderat verkligen hela dagen i sängen idag med världens huvudvärk pga det. Men nu är det bra igen! Hann dock inte med några av mina planer, suger. 
    Nu nästa vecka är jag typ helt ensam, finns inte en enda au pair kvar nära mig för alla ska åka bort över nyår. Utom jag som ska jobba. Aja blir trevligt det med! 
Tog ingen bild på hamburgaren för var för hungrig för det men här är en bild på min vaniljmilkshake som bara smakade kanel...
Peakush vet var han ska parkera sig för att få mat, under Olivers stol 
 
Närgången katt. 
 
Mysigt

Om

Min profilbild

FannyTheNanny

Jag heter Fanny,är 20 år och skapade denna bloggen för att kunna uppdatera folk där hemma om mitt år i Georgetown, Texas i USA. Bor hos en familj där jag är au pair för tre barn, en åttaårig pojke, en sexårig flicka och en tvåårig pojke som är helt underbara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela